Alle reviews

Ontdek wat onze gewaardeerde klanten te zeggen hebben over de resultaten die we hebben geleverd.​
5 / 5 - Gebaseerd op 12 Google Reviews

WebsitePassie heeft twee prachtige websites voor mij gebouwd. Veel van mijn cliënten geven aan een gevoelsmatige keuze te hebben gemaakt voor mijn praktijk en mij als een therapeut. En velen geven aan dat de uitstraling van de website laat zien waar mijn praktijk voor staat. Met het bouwen van de website is er goed geluisterd naar mijn wensen en tevens heb ik uitstekend advies gegeven wat de beste opbouw is. De website is inmiddels aan vernieuwing toe ivm uitbreiding van mijn diensten. Ik ga met alle vertrouwen verder met WebsitePassie.

Frederieke v/d Lijn

Eigenaar

Voor ons is WebsitePassie een belangrijke partner bij de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Flexibiliteit, actief meedenken en altijd nakomen van de gemaakte afspraken zijn voor ons belangrijke elementen van WebsitePassie waardoor wij dit bedrijf van harte kunnen aanbevelen. En wat wordt opgeleverd voldoet iedere keer aan de door ons opgestelde specificaties. Wij werken dan ook heel graag samen.

Nicolaas Broersen

Eigenaar The Elements Coaching B.V

Dankzij WebsitePassie hebben we een mooie nieuwe website. Helemaal naar wens ingericht en als we weer wat nieuws bedacht hadden, kon dat altijd toegevoegd worden. Ook de aanhangende webwinkel zit goed in elkaar. Die heeft het laatste jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Mede dankzij WebsitePassie.

Lambert & Jolanda

Eigenaren De Tuinen van Weldadigheid

Nu 2 jaar bezig met WebsitePassie. Luistert goed naar de klant en combineert dit goed met eigen creatieve inbreng. Volgende project ligt al klaar om samen op te pakken, Aanrader!

Daniel Dijksman

Eigenaar Tafels van Steen

WebsitePassie heeft voor Dnamics een prachtige website gemaakt. De wensen waren onder andere dat het een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website moest worden. Vanaf het eerste moment verliep de samenwerking fijn. Er werd goed ingespeeld op de behoeften door met praktische ideeën te komen. We zijn erg blij en trots met het eindresultaat. Bedankt hiervoor!

Kim Hertogh

Eigenaar Dnamics

Na veel gedoe met onze oude website is het met behulp van Website Passie toch gelukt om de problemen er uit te krijgen en daarboven op is de site ook vele malen sneller geworden. Waar het een ander niet lukt krijgen zij toch voor elkaar.

Wieger Henstra

Eigenaar

Ik werk vaak samen met WebsitePassie voor onze websites. Ze leveren goede ideeën, mooi design, we bedenken vaak samen de beste en efficiëntste oplossing, ook als het soms niet direct mogelijk lijkt met de bestaande programma’s, het lukt het altijd. Of het nu om een website, emailmarketing of betaalpagina‘s gaat, op elk gebied leveren ze snel en fantastisch werk. Erg tevreden, ook omdat ze altijd snel reageren: persoonlijk en direct bereikbaar.

Marlies

Eigenaar Synergo

Ik werk al een aantal jaren met WebsitePassie en ben zeer tevreden over de resultaten. Het is gelukt deze webwinkel op korte termijn te realiseren, ondanks hij erg complex is en gebruik maakt van allerlei automatiseringen. Ik maak gebruik van MailBlue en alle klanten komen netjes op mijn e-mail lijst terecht. WebsitePassie is een aanrader!

Marlies

Eigenaar EigenWijzeBoeken

Review komt nog!

Noraliz

Eigenaar